Vårt fellesskap

 

Samfunn kan bygges på felles lidenskaper, vennskap, gjensidig støtte og godhet. Hos Stavanger Pilates heder vi Joseph Pilates ved å tilby et bevegelsessystem for alle. Vårt mål er å knytte sammen hjernen og kroppen din slik at du kan bli en sterkere, mer bevisst og lykkeligere versjon av deg selv. Gjennom Pilates kan vi skape et sted hvor kundene føler seg velkommen, beriket, sunnere og del av et større samfunn. Vi glade for å kunne bidra til et slikt fellesskap her i Stavanger Øst og i byen som en helhet. 

Her deler vi tilbakemeldinger fra kunder, blogginnlegg og åpner opp et forum til våre klienter. Ved å legge til #stavangerpilates i et innlegg kan du også bli en del av vårt fellesskap.

 

Nabolaget

Vi valgte å slå oss ned i Stavanger Øst fordi det er et morsomt, kreativt og pulserende nabolag som har masse å tilby når du går ut av døren til studioet.

Et steinkast i den ene retningen er Tou Scene – det gamle bryggeriet omgjort til et sted for kreativ kunst og performance, som startet Stavanger Øst sin transformasjon fra et grått industriområde til en blomstrende urban bydel. Skal du ta en kveldstime? Møt venner etterpå i baren ØST. Eller dra til FORTOU (vinner av #byasbeste take away i 2018) som nettopp har flyttet til større lokaler med utsikt over Lervigtunet Park.

Hvis det frister med en kaffe etter trening (eller enda bedre, mens ungene er på en time), tilbyr flere av våre naboer fantastisk kaffe og velsmakende mat. Kanelsnurren har nettopp åpnet en ny kafé/bakeri I Ryfylkegata 22. Tvers over parken finner du Ostehuset Øst, en evig favoritt, mens i første etasje på Innovation Dock finner du Jakobs Brød, et koselig økologisk bakeri og kafé. KaffeKanna serverer kaffe om dagen, og forvandles til en vinbar opplyst av stearinlys om kvelden mens den svimlende kule Fermenten som holder til i en gammel hermetikkfabrikk serverer lokalprodusert mat og drikke i en familievennlig atmosfære. Det ligger også rett ved siden av Freedome, perfekt for å kombinere en Pilates-økt med hopping på trampoliner.

Fra studioet kan du løpe langs sjøen, finne en stille benk med utsikt over parken eller supplere Pilates med en yogatime hos våre naboer Jivamukti Yoga. Gjør matvarehandelen din hos EXTRA, COOP eller IMS (de store buntene med friske urter er fantastiske), klipp håret hos raffinerte Apres, bestill blomster hos talentfulle Stilken & Strøm eller ta med ungene til en av de fantastiske nye lekeplassene spredt over nabolaget. De vil elske å oppdage all Nuart gatekunsten langs veien.

Vi er så glade for å være en den av dette blomstrende, ekspanderende, eklektiske nabolaget, og håper virkelig at våre klienter også vil like å utforske det.

Ukens tips

Ukens tips – Bekkenstilling

Ukens tips – Bekkenstilling

Er bekkenstillingen din feil? Jill forklarer hva "nøytral bekkenstilling" er og hvordan daglige øvelser kan hjelpe deg med å finne den riktige bekkenstillingen. Se videoen under for noen tips slik at du kan øve både hjemme og sammen med oss i studioet.  ...

les mer
Mer

Oppslagstavle

REFORMER ÅPENT HUS

REFORMER ÅPENT HUS

Kom og prøv Reformeren ... Vi vet at den kan virke litt skummel, så derfor kjører vi noen introduksjonsøkter hvor du kan prøve den ut, helt gratis. Den først er tirsdag 9. april 19.30 - 21.00. Håper at vi ser deg der.

les mer
Åpningstider i Påsken

Åpningstider i Påsken

Studioet er stengt 25. til 29. april slik at vi kan tilbringe tid sammen med våre familier i påsken. Dørene åpnes igjen for morgenfugler tirsdags morgen. Vi takker for din forståelse. Cathy & Jill

les mer
REFORMER GRUPPETIMER HAR BEGYNT

REFORMER GRUPPETIMER HAR BEGYNT

Vi er utrolig glade for å kunne fortelle at våre spesialbygde Peak Pilates Total Workout Systems har blitt levert fra California. Denne maskinen kombinerer den klassiske Reformeren med et Tower- og Mattesystem som gjør at vi kan undervise i et bredt utvalg...

les mer
Mer
Kom inn!

Kvitsøygata 19

4014 Stavanger

Norway

Kontakt Oss

info@stavangerpilates.com

Jill - +47 469 45 955

Cathy - +47 476 56 549

Åpningstider

Klasser hver dag

Org. no. 922195374

Privacy policy and Cookies 

Handcrafted by A.T.C Branding - "Creativity is contagious"