PILATES ER …

FOR ALLE. Pilates er bra for alle, fra nybegynnere til eliteutøvere, ung til gammel, mann eller kvinne, før eller etter fødsel.

A man is as young as his spinal column.

– JOSEPH PILATES

SNILL. Pilates tar hensyn til ledd og praktiseres i en sekvens som gjør at hjerte, ryggrad og ledd varmes opp før de takler de mer utfordrende stillingene. Fokuset er altså på kvalitet og kontroll i stedet for hvor mange kalorier en forbrenner eller kilo en løfter.

Contrology is not a system of haphazard exercises designed to produce only bulging muscles.

– JOSEPH PILATES

HELBREDENDE. Pilates kan hjelpe ved rehabilitering av skader og lindre kroniske stressmønstre i kroppen samtidig som det bygger en sterk balansert kropp som er mindre utsatt for å bli skadet i utgangspunktet.

Change happens through movement and movement heals.

– JOSEPH PILATES

KROPPSBEHERSKELSE. Pilates øker muskelstyrken og det legges spesielt vekt på magemuskulaturen, nedre rygg, hofter og bekken. Utvikling av disse dype, stabiliserende musklene forbedrer total styrke, utholdenhet, balanse og fleksibilitet. Det gir deg også mulighet til å bevege deg tryggere, bedre og mer effektivt under alle former for trening som for eksempel ski, sykling og løping.

Not only is health a normal condition, but it is our duty to not only attain it but to maintain it.

– JOSEPH PILATES

FLATTERENDE. Pilates inneholder mange øvelser som styrker og forlenger musklene. Dette er med på å bygge lange og smidige muskler, i motsetning til mer voluminøse og ubalanserte muskler. Det er med på å forbedre kroppsholdningen din, og hjelper deg til å oppnå bedre kroppsbeherskelse.

You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions, and have a completely new body in thirty sessions.

– JOSEPH PILATES

MENTALT. Sammenhengen mellom kropp og sinn er grunnleggende i Pilates. Ved å regelmessig trene Pilates kan en forbedre styrke, kontroll og koordinasjon samtidig som konsentrasjonen som kreves i løpet av en økt kan hjelpe med og frigjøre hjernen fra hverdagens distraksjoner. Pilates er med på å bygge vilje, selvdisiplin og selvtillit samtidig som det kan redusere stress og øke energinivået. Pilates er også med på å utvikle mindfulness.

Physical fitness is the first requisite of happiness.

– JOSEPH PILATES

EN MORSOM OG EFFEKTIV TRENING. Pilates har effektive øvelser som strekker og styrker alle de store musklene i kroppen. Kombinasjonen av kvalitet fremfor kvantitet og sammensetningen av øvelser er med på å gi deg best mulig resultater på kort tid. 

A few well-designed movements, properly performed in a balanced sequence, are worth hours of sloppy calisthenics or forced contortion.

– JOSEPH PILATES

Muskler i kroppen

virvler i ryggraden

JOSEPH PILATES blir født

Anger etter trening
Kom inn!

Kvitsøygata 19

4014 Stavanger

Norway

Kontakt Oss

info@stavangerpilates.com

Jill - +47 469 45 955

Cathy - +47 476 56 549

Åpningstider

Klasser hver dag

Org. no. 922195374

Privacy policy and Cookies 

Handcrafted by A.T.C Branding - "Creativity is contagious"